Boxmatrassen die heerlijk aanvoelen

Ontdek het uitgebreide assortiment boxmatrassen van JYSK. Deze matrassen zijn niet alleen comfortabel, maar ook bijzonder praktisch. Bij de keuze voor een boxmatras hoef je niet meer na te denken over het apart selecteren van een matras en bedframe. JYSK biedt een ruim aanbod boxmatrassen van hoge kwaliteit die tegelijk een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer geven.

De voordelen van een boxmatras

Door te kiezen voor een boxmatras, koop je een matras en bed frame in één. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite. Bovendien bieden onze boxmatrassen zowel comfort als stabiliteit, wat bijdraagt aan een betere nachtrust. Combineer jouw boxmatras met een hoofdeinde of nachtkastje van JYSK om meer sfeer aan jouw slaapkamer te geven. 

Eigenschappen van Boxmatrassen bij JYSK

Bij JYSK bieden we éénpersoons boxmatrassen aan in het formaat 90x200cm. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van stevigheid, zodat we aan ieders wensen en voorkeuren kunnen voldoen. Onze boxmatrassen zijn gevuld met ademende Cooltex Breeze en bevatten pocketveren voor extra comfort. Daarnaast is het matras verdeeld in 7 comfortzones die een unieke ergonomische ondersteuning bieden. De bijbehorende dekmatrassen zijn voorzien van een wasbare tijk met verkoelende en temperatuurregulerende  TEMPRAKON® space technologie. 

Onderhoudstips voor jou boxmatras

We raden aan je matras regelmatig te luchten en te draaien om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het gebruik van een dekmatras aan te raden. Het gebruik van een dekmatras wordt ook aanbevolen, omdat dit kan helpen bij het beschermen van je boxmatras en het vergroten van de duurzaamheid. Ontdek bij JYSK een uitgebreid assortiment matrassen en topmatrassen

Maak jouw slaapkamer compleet

Een boxmatras komt pas echt tot zijn recht wanneer je het combineert met de juiste bedaccessoires, zoals lakensdekbedovertrekkenkussens en kussenslopen om een luxe uitstraling te creëren.. Bij JYSK vind je een breed scala aan artikelen die jouw kamer kunnen transformeren.

Met oog op het milieu

Het is belangrijk om te weten dat sommige van JYSK’s boxmatrassen zijn gecertificeerd met het  FSC® label. Producten die dit label dragen zijn gemaakt van een mix van materialen uit FSC®-gecertificeerde bossen, gerecyclede materialen, en/of FSC-gecontroleerd hout.