Gladde hoeslakens voor je matras

Een hoeslaken is het meest gebruikte type laken voor een bed. Het gemak van dit type laken is dat het laken een elastische rand heeft, waardoor het laken goed om de hoeken en randen van de matras blijft zitten. In ons assortiment hebben we hoeslakens voor alle standaard maten matrassen, maar we verkopen ook hoeslakens voor een dekmatras of voor een dekmatras met een split aan het hoofdeinde of een split aan zowel het hoofd- als voeteneinde.  

De meeste hoeslakens zijn gemaakt van katoen, badstof of van jersey en passen perfect om jouw matras. Hierdoor blijft het hoeslaken goed om het matras zitten als jij jezelf tijdens het slapen omdraait. 

Heb je net een nieuwe dekbedovertrek gekocht en ben je nog op zoek naar een bijpassend hoeslaken? Dan ben je aan het juiste adres bij JYSK. JYSK beschikt over een breed gamma aan hoeslakens in diverse kleuren, maten en materialen.
Weet je niet goed welke matrashoes je moet kiezen? Je kan gaan voor kleuren die goed bij elkaar aansluiten of net voor een groot contrast zorgen. Zoals jij het wilt.