Vind het perfecte elastische hoeslaken

Elastische hoeslakens zijn onmisbaar in elk huishouden. Dankzij hun unieke elastische randen bieden ze een strakke pasvorm voor elk matras, voorkomen verschuivingen gedurende de nacht en zorgen voor een ongestoorde slaap. Naast praktische voordelen geven deze hoeslakens je bed altijd een opgeruimde en uitnodigende uitstraling, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elk bed. Ontdek onze diverse collectie en vind het hoeslaken dat bij jouw persoonlijke voorkeur past.

28 product(en)
  28 product(en)

  Ontdek de unieke eigenschappen van onze elastische hoeslakens

  JYSK's assortiment omvat een scala aan kleuren en maten, van rustgevend wit tot elegant grijs en meer. We bieden elastische hoeslakens aan in maten zoals 90x200, 140/150x200, 160x200 en 180x200. Onze hoeslakens zijn gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester voor optimaal comfort. Voor verstelbare tweepersoons dekmatrassen hebben we speciale enveloppe hoeslakens van 100% katoen met een praktische split bij het hoofdeinde, waardoor beide hoofdeinden onafhankelijk kunnen bewegen. Zo kan de een nog wat lezen voor het slapen gaan, terwijl de ander al lekker kan gaan liggen. 

  Naast elastische hoeslakens biedt JYSK een breed assortiment matrassendekbedden en kussens aan. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om je slaapcomfort te maximaliseren en dragen bij aan de smaakvolle uitstraling van je slaapkamer. 

  Tips voor onderhoud

  Was de hoeslakens voor gebruik en regelmatig met vergelijkbare kleuren op maximaal 60ºC. De elastische hoeslakens zijn geschikt voor de droogkast op een normale temperatuur (maximaal 80ºC).