Ontdek je ideale ergonomische kussen

Wordt je vaker wakker met nekpijn en schouderklachten? Dan is het misschien tijd om een ergonomisch kussen aan te schaffen. Deze kussens zijn speciaal ontworpen om zowel comfort als ondersteuning te bieden aan je nek en rug. De kussens zijn gemaakt van AIR-traagschuim, wat zich vormt naar je hoofd en nek waardoor je spieren kunnen ontspannen. Zo kun je keer op keer genieten van een ongestoorde nachtrust. 

Ongestoorde nachtrust

Bij JYSK vind je traagschuimkussens in diverse vormen en maten. Ons assortiment bestaat uit standaard kussens, nekkussens, reiskussens, lendenkussens, en kniekussens, verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en wit. Of je nu op zoek bent naar een kussens voor dagelijks gebruik of voor specifieke ondersteuning, wij hebben wat je zoekt. 

Onderhoud tips

Alleen de tijk van de kussens mag mild worden gewassen op een temperatuur van 40°C. Zorg ervoor dat je de rits sluit voordat je gaat wassen en de tijk binnenstebuiten draait. Rek de tijk voorzichtig in vorm na het wassen. Ontdek de collectie kussenslopen van JYSK, om je kussen extra bescherming te bieden. 

Naast ergonomische kussens heeft JYSK ook een breed assortiment kussens met een natuurlijke vulling en vezelvulling