Ontdek welke lattenbodem bij jou past

Lattenbodems vormen het onderste deel van het bed, het is de bodem die de matras en jouw lichaam ondersteunt. Veel mensen denken dat een goede matras voldoende ondersteuning biedt aan het lichaam. Dit is echter niet juist. Met een lattenbodem onder je matras haal je het maximale uit de matras. Er zijn verschillende soorten lattenbodems verkrijgbaar. Bij JYSK bieden wij drie verschillende soorten lattenbodems aan:

  • Lattenbodems
  • Rolbodems
  • Verstelbare bodems

Naast de verschillende soorten lattenbodems, biedt JYSK ook verschillende kleuren aan. Op deze manier kies je een lattenbodem die helemaal bij jouw bedframe past.

VOORDELEN VAN EEN LATTENBODEM

Naast het feit dat een bedframe met een lattenbodem over het algemeen iets goedkoper is dan een boxspring, biedt het ook extra ventilatie aan je matras. Doordat er ruimte tussen de verschillende latten zit, komt er meer lucht bij je matras waardoor het beter kan ventileren. Dit zorgt ervoor dat de matras een langere levensduur heeft.

JYSK biedt ook verstelbare lattenbodems aan. Als je graag in bed nog wat leest of televisie kijkt, is een verstelbare bodem zeer handig. Zo hoef je nooit meer een extra stapel kussens achter je rug te plaatsen. Naast een praktische functie, kan een verstelbare bodem ook een medische functie hebben. Als je last hebt van reflux of kortademigheid, is het prettig als je het bed kan verstellen.

Daarnaast eist een bedframe met lattenbodem niet gelijk alle aandacht op in de slaapkamer. Samen met de rest van je slaapkamerinterieur vormt een normaal bed een harmonieus geheel.

ONDERDEEL VAN HET GEHEEL

De lattenbodem is natuurlijk maar één onderdeel van het bed. Naast de lattenbodem moet je een bedframe hebben om de lattenbodem en de matras in te leggen. Als je het bed een wat luxueuzere uitstraling wil geven, kun je er voor kiezen om een hoofdeinde toe te voegen. Dit geeft je bed een meer luxueuze en elegante uitstraling. Daarnaast wordt je bed met een hoofdeinde meteen het middelpunt van je slaapkamer. Alle onderdelen voor een goed bed heeft JYSK in huis!