Kies voor steun en comfort met een elektrisch bed

Kijk je voor het slapen gaan nog graag even tv of lees je regelmatig een boek, dan kan een elektrisch bed extra comfort bieden. Met de afstandsbediening aan de zijkant van het bed kan je zelf de hoogte van de rugleuning instellen, terwijl je op het bed ligt. Speciaal voor elektrische bedden verkopen wij dekmatrassen met een split - die mee bewegen met de hoogte van de rugleuning. 

15 product(en)
    15 product(en)

    GA VOOR EEN LUXE ELEKTRISCH BED 

    Elektrische bedden combineren bepaalde matrassen met hoog/laag-bodem, waardoor je de optimale zit-, rust- en slaaphouding kunt vinden. Een elektrisch bed is bijvoorbeeld een goede keuze als je ervan houdt om in bed te lezen of tv te kijken. Je kunt dan gemakkelijk omhoog komen en een comfortabele houding vinden. Als je oogleden zwaar worden en het tijd is om te slapen, doe je het bed gewoon weer rustig en stil naar beneden. Als je vermoeide benen hebt na een lange dag werken, kan het prettig zijn om ze iets hoger te leggen.

    Een elektrisch bed is ook praktisch als je gedurende een langere periode bedlegerig bent, omdat je je lichaamshouding kunt afwisselen.

    Bij JYSK hebben we een groot aantal complete elektrische bedden, maar je kunt ook zelf de gewenste afzonderlijke onderdelen combineren.