MOOIE DEKBEDOVERTREKKEN VOOR JE KIND

DEKBEDOVERTREK VOOR BABY'S EN KINDEREN

Onze kleintjes betekenen alles voor ons en we willen voor hen het allerbeste. Een veilige en gezellige slaapplek is daarom voor veel mensen belangrijk. Naast een goed bed, een goede matras en een goed dekbed is ook het baby dekbedovertrek belangrijk. Dekbedovertrekken zorgen voor de 'finishing touch' en creëeren de sfeer die jij wil.

Bij JYSK vind je een ruim assortiment aan dekbedovertrekken voor baby's en kinderen met diverse mooie motieven. Een aantal baby- en kinderdekbedovertrekken hebben tekenfilmfiguren die de kinderen al kennen van bijvoorbeeld de televisie. 

Onze dekbedovertrekken voor baby's en peuters zijn ook een heel mooi cadeau bij een doopviering of verjaardag. Je kunt de baby- of kinderdekbedovertrekken eventueel ook combineren met een zachte handdoek met hetzelfde motief.

Dekbedovertrekken voor baby's en kinderen moeten vaak worden gewassen, zodat vuil wordt verwijderd. Daarom is het aan te raden om een ruim assortiment aan baby- en kinderdekbedden in huis te hebben. Je kan er met andere woorden zeker van zijn dat beddengoed een cadeau is dat gebruikt zal worden.

JYSK's baby dekbedovertrekken en kinderdekbedovertrekken hebben het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex en kunnen in de wasmachine worden gewassen.
LET OP: Gebruik geen dekbedden bij kinderen jonger dan 24 maanden.