Ontdek de veelzijdigheid van natuurlijke vulling

Ben jij op zoek naar het ideale dekbed dat warmte en kou reguleert? Bekijk dan ons assortiment natuurlijke dekbedvulling diverse. Onze collectie bestaat uit dekbedden gevuld met materialen zoals wol, zijde en katoen. Een dekbed met natuurlijke vulling is essentieel voor een comfortabele slaap. Zo zijn de materialen niet alleen heerlijk warm, maar ook vochtabsorberend.

Kenmerken van onze natuurlijke vulling

In ons assortiment vind je dekbedden gevuld met wol, zijde, en katoen. Natuurlijke vulling is van nature antibacterieel, temperatuurregulerend en vochtabsorberend. Of je nu op zoek bent naar een zomerdekbed, een winterdekbed, of een vierseizoenendekbed, wij bieden geschikte opties. Onze collectie bestaat uit verschillende maten. 

Onderhoudsinstructies voor je dekbed

De dekbedden met natuurlijke vulling moeten regelmatig worden opgeschud en gelucht. Het dekbed niet opkloppen of stofzuigen. Volg de wasinstructies op het label zorgvuldig voor een diepere reiniging. Zo mag het zijde dekbed mild worden gewassen of een maximale temperatuur van 30°C en niet in de droger. Het wollen dekbed mag niet in de wasmachine en de droger. 

Naast dekbedden met natuurlijke vulling, biedt JYSK ook hoofdkussens aan met natuurlijke vulling. Ontdek ook onze collectie zachte dekbedovertrekken en gezellige kussenslopen om heerlijk weg te dromen.