Het comfort van dekbedden met natuurlijke vulling

Een dekbed van dons of wol voelt heerlijk zacht en warm aan. Er gaat niets boven een heerlijk warm deken om onder te kruipen na een lange werkdag. Ontdek ons veelzijdige assortiment dekbedden met natuurlijke vulling. Of je nu een luchtig zomerdekbed of een warm vierseizoenendekbed zoekt, wij hebben de perfecte keuze voor jou. Heb jij het ‘s nachts snel koud? Kies dan voor een warmer dekbed en heb nooit meer last van bibberen in bed.

 

Voordelen van natuurlijke vulling

Onze collectie dekbedden met natuurlijke vulling bestaat uit verschillende materialen, zoals eenden- of muskusdons en veerkrachtige wol. Onze collectie bestaat uit dekbedden met verschillende warmte niveaus, van koel tot extra warm. Als je het snel warm hebt, kun je kiezen uit verschillende zomerdekbedden. Combineer je liever twee types dekbed, kies dan voor ons 4 seizoenendekbed voor comfort het hele jaar door. Bovendien zijn de dekbedden allergievriendelijk, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. 

Verzorgingstips voor je dekbed

Volg altijd de specifieke wasinstructies op het label van jouw dekbed om de natuurlijke eigenschappen van de vulling te behouden. De dekbedden mogen worden gewassen en gedroogd in een machine met een capaciteit van minimaal 7 kg. Was en droog de dekbedden op een temperatuur van maximaal 60°C. Daarnaast moeten de dekbedden regelmatig worden opgeschud en gelucht. Opkloppen of stofzuigen raden we af. 

Kies voor extra comfort

Niet alleen het juiste dekbed, maar ook een comfortabel kussen draagt bij aan je nachtrust. Ontdek onze collectie hoofdkussens en wordt uitgerust wakker. Naast een comfortabel kussen en dekbed, is wakker worden in een rustige kamer net zo belangrijk. Bekijk onze collectie dekbedovertrekken en kussenslopen en geef jouw slaapkamer een frisse look.