Stijlvolle raamfolie voor extra privacy

Raamfolie is het goedkopere en zeker ook stijlvolle alternatief voor gordijnen. Raamfolie is ideaal voor het verminderen van binnenkomend licht en om je privacy te verhogen. Zo is raamfolie wel lichtdoorlatend, maar heb je van buiten niet tot nauwelijks inkijk bij het gedeelte waar het folie zicht bevindt. Bovendien kan raamfolie gebruikt worden in iedere kamer van je huis en is het ideaal voor de ramen die zich aan de straatkant bevinden. Ontdek onze collectie raamfolie in verschillende stijlen, patronen en texturen nu!

Functionaliteit en stijl van raamfolie

Bij JYSK hebben we verschillende raamfolie designs zoals mat, steenmotief en getint. Daarnaast zijn ze beschikbaar in de maten 45x200cm en 90x200 cm. Bovendien is het mogelijk om de hoogte en breedte in te korten. Je kunt zelf bepalen waar je de folie op het raam wilt plakken: boven, midden of onder. Bij het plaatsen van de folie op je raam, zorg ervoor dat het oppervlak gereinigd is. 

Combineer raamfolie met kant en klaar gordijnen

Naast raamfolie kun je bij JYSK terecht voor een reeks aan andere raamdecoratie producten, zoals verduisterende gordijnenvitrages en insectenhorren. Deze artikelen kunnen gecombineerd worden met onze raamfolie om extra stijl toe te voegen aan je ruimte.