Houd beestjes buiten met insectenhorren

Insectenhorren zijn essentieel om beestjes buiten te houden. Met de horgordijnen van JYSK kun je de ramen en deuren in de zomer lekker open zetten en je huis natuurlijk ventileren. Zo verbeter je de luchtkwaliteit in je huis. De insectenhorren zijn eenvoudig te installeren en zijn gemaakt van duurzame materialen. Ontdek onze collectie nu en hou je huis vrij van insecten, terwijl je geniet van een comfortabele en insectenvrije leefomgeving. 

Eigenschappen van onze insectenhorren

Onze insectenhorren, beschikbaar voor ramen en deuren, komen in maten zoals 130x150 cm en 90x200 cm. Deze kunnen naar behoefte aangepast worden in hoogte en breedte. Voorzien van klittenband en een rits aan de voorzijde, zijn ze eenvoudig te installeren en bieden ze betrouwbare bescherming tegen insecten.

Onderhoudstips voor een langere levensduur

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je insectenhorren. Ze zijn wasbaar op 40 graden en kunnen op lage temperatuur in de droger (maximaal 60ºC). Daarnaast kun je ze ook gemakkelijk afdeppen met een vochtige doek. Strijken is niet nodig en het is raadzaam ze te wassen met soortgelijke kleuren. 

Ontdek onze stijlvolle gordijnen

Naast insectenhorren heeft JYSK een breed assortiment aan gordijnen, waaronder vitragesverduisterende gordijnen en lichte gordijnen. Deze producten zijn perfect te combineren met de insectenhorren. Bovendien houden ze licht tegen en bieden ze meer privacy.