Stijlvolle gordijnroedes voor jouw interieur

Geef je interieur de perfecte finishing touch met onze prachtige gordijnroedes. Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment gordijnroedes in diverse stijlen, materialen en lengtes. Of je nu op zoek bent naar een moderne metalen roede, een klassieke houten variant of een elegante roede met decoratieve finials, wij hebben het allemaal. Kies de ideale gordijnroede die past bij jouw smaak en interieur en geef je gordijnen de presentatie die ze verdienen.

0 produit(s)
  0 produit(s)

  Gordijnrails en gordijnroedes

  Gordijnroedes dienen als houvast voor de door jou uitgekozen raambekleding. Een roede is een handig hulpmiddel voor het ophangen van je gordijnen. Gordijnstangen of –roedes bestaan in diverse kleuren, materialen en afwerkingen en kunnen aan de uiteindes ook afgewerkt zijn met een fantasie.

  Wij hebben gordijnrails in de kleuren zwart, wit en goud. Ook kun je gaan voor een gordijnrail gemaakt van aluminium.  Bij JYSK vind je steevast een geschikt model voor een betaalbare prijs. 

  Ophangsystemen

  Verder kan je bij JYSK ook terecht voor verschillende gordijnrailsystemen, verlengstukken, gordijnringen, gordijnhaakjes, embrasse, roedesteunen (enkel en dubbel), muurbeslag, eindbeslag, koppelstukken en klittenbanden.