Kies het ideale dekbed voor je kind

Voor een goede nachtrust is het juiste kinderdekbed van essentieel belang. Onze zorgvuldig samengestelde kinderdekbedden bieden comfort en kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen die passen bij de behoeften van jouw kind. Diverse materialen zorgen voor de juiste temperatuur en ademend vermogen, zodat je kind 's nachts niet te koud of te warm wordt.

0 produit(s)
  0 produit(s)

  Kinderdekbedden voor een betere nachtrust

  Om heerlijk ongestoord te slapen is een goed kinderdekbed van groot belang.JYSK biedt kinderdekbedden in de maat 100x135 cm, perfect voor groeiende kinderen. Ons assortiment omvat dekbedden met natuurlijke vulling van eenden- of ganzendons, evenals synthetische vulling.

  Ontdek de unieke eigenschappen van onze kinderdekbedden

  De tijk van de kinderdekbedden is gemaakt van 100% cambric katoen. De nauw geweven tijk is speciaal ontworpen zodat de huisstofmijt er niet gemakkelijk doorheen kan dringen. Bovendien zijn onze dekbedden gemakkelijk te onderhouden, doordat ze wasbaar zijn op 60 graden. Het is daarnaast een goed idee om dekbedden, gemaakt van natuurlijke vulling, te drogen in de droger met drie tennisballen, zodat de dons goed kan verspreiden. 

  Zo maak je de kinderkamer compleet

  Bij JYSK vind je ook een breed scala aan bijpassende producten zoals matrassendekbedovertrekken en kussens voor je kind. Deze producten kunnen allemaal bijdragen aan een betere nachtrust en het algemene welzijn van jouw zoon of dochter. Bovendien kun je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, dekbedovertrekken die aansluiten bij je persoonlijke stijl en smaak.