Huiden en vachten

Heb je er al eens over nagedacht om je woonkamer te decoreren met een imitatie dierenhuid of -vachtje? Deze materialen zijn helemaal in en van nature slijtvast. Daarnaast zullen ze ook jaren meegaan. Drapeer een imitatie dierenhuid of vacht losjes over de zetel of fauteuil of leg deze op de grond naast het bed, zodat je nooit direct op een koude vloer stapt. Imitatie dierenhuiden van JYSK zijn zacht en van goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens extra voordelig.

DECOREER JE HUIS MET EEN DIERENHUID

Een dierenhuid is een mooie accessoire in je huis. Je kunt het bijvoorbeeld over een houten stoel draperen of op een prominente plek in huis aan de muur hangen. Een dierenhuid is een natuurproduct en kan als tegenhanger dienen van synthetische materialen in huis. Daarnaast is het een aanvulling op andere natuurlijke materialen in huis, zoals houten meubelen. JYSK verkoopt huiden van imitatiebont en van lamshuid.

Het is een kwestie van smaak welke type huid jouw voorkeur heeft. Bedenk hoe je de huid wilt gebruiken en welk type bij jouw smaak past. Alle JYSK dierenhuiden zijn bedoeld voor decoratief gebruik. De huiden die bij JYSK te koop zijn, zijn bijproducten van geslachte dieren, dieren die al geslacht zouden worden. Met andere woorden, geen enkel dier is geslacht, speciaal voor de huid. De huiden ondergaan een bewerkingsproces waarbij geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke materialen.