Kameren met een slaapzak van JYSK

Of je nu gaat kamperen of bij vrienden of familie overnacht: een slaapzak is een gemakkelijke en praktische oplossing. Het is belangrijk om van tevoren na te denken over het doel waarvoor jij je slaapzak gaat gebruiken. Als je ervan houdt om onder de blote hemel of in een tent te overnachten, kan je je afvragen of je misschien een slaapzak nodig hebt die je warm houdt, zelfs wanneer de temperatuur daalt. Vergeet ook niet om altijd een isolerende mat, slaapmat of luchtmatras te gebruiken.

Bij JYSK vind je een ruim assortiment aan goedkope slaapzakken. We hebben zowel zomer- als winterslaapzakken, zodat je een slaapzak kunt kiezen die past bij jouw behoeften.

Onze slaapzakken zijn getest conform de geldende Europese norm, EN 13537.
 

2 product(en)
  2 product(en)

  Kamperen met een warme slaapzak

  Het is belangrijk om van tevoren na te denken over het doel waarvoor je jouw slaapzak gaat gebruiken. Als je ervan houdt om onder de blote hemel of in een tent te overnachten, is een warme buitenslaapzak een must-have. Vergeet dan ook niet om altijd een isolerende mat, slaapmat of luchtbed te gebruiken.

  Ga je de slaapzak gebruiken voor logeerpartijtjes binnenshuis? Dan is een luchtige zomerslaapzak misschien al warm genoeg.

  Welk type slaapzak kies je?

  Als je een slaapzak gaat uitzoeken heb je doorgaans keuze uit twee verschillende soorten slaapzakken. In ons assortiment vind je mummie slaapzakken of rechthoekige slaapzakken die helemaal pen geritst kunnen worden. De warme mummie slaapzakken omsluiten vaak je hoofd waardoor je beter beschermt bent tegen de kou.