De finishing touch voor jouw bed

Bij JYSK bieden we verschillende bedpoten en accessoires aan voor je bed, om zo jouw slaapkamer helemaal compleet te maken. Ontdek hoe onze bedpoten en accessoires jouw slaapkamer een stijlvolle look kunnen geven, terwijl ze ook extra stabiliteit bieden. Bovendien helpen de matrasbeschermers en anti-slip onderleggers de levensduur van jouw matras te verlengen. 

11 product(en)
  11 product(en)

  Matraswig voor een betere nachtrust

  Een matraswig kan je slaaprust voor een groot deel bepalen en bevorderen. Het is de perfecte oplossing om die vervelende spleet in het midden van een tweepersoonsbed te elimineren en je een comfortabele nachtrust te bezorgen. Bekijk ook ons brede assortiment matrassen om uitgerust wakker te worden. 

  Anti-slip onderlegger voor stabiliteit

  Onze anti-slip onderleggers zijn speciaal ontworpen om je matras stevig op zijn plek te houden, waardoor je ongestoord kunt slapen. Daarnaast zorgt de anti-slip onderlegger ervoor dat je matras langer meegaat, doordat deze bescherming biedt tussen bedbodem en matras. Wil je dat jouw matras zo lang mogelijk mee gaat? Bekijk dan ook ons aanbod matrasbeschermers

  Klemmen voor boxmatras voor extra veiligheid

  Bij de aanschaf van een nieuw bed of matras worden accessoires voor extra stabiliteit en veiligheid vaak over het hoofd gezien. Klemmen voor een boxmatras kunnen bijdragen aan extra stabiliteit. Bevestig de klemmen aan de hoeken van je boxmatras en voorkom zo dat je matras verschuift of uit de boxspring glijdt. Bij JYSK zorgen we ervoor dat je met een gerust hart van een goede nachtrust kunt genieten.

  Langdurig genieten van je matras

  De matrasonderleggers van JYSK verlengen de levensduur van je matras. Plaats de matrasonderlegger tussen de bedbodem en het matras, zodat je bed heerlijk fris blijft. Wil jij je bed een nieuwe uitstraling geven? Bekijk ons brede assortiment dekbedovertrekken en kussenslopen

  Stabiele en stijlvolle bedpoten

  Bedpoten zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je slaapkamer. De stalen bedpoten zorgen voor extra stabiliteit van jouw bed. JYSK heeft een uitgebreid aanbod bedpoten in verschillende maten en kleuren, zodat jij de bedpoten vindt die het beste bij jouw behoeften past. 

  Kies voor JYSK voor de beste nachtrust

  Bij JYSK begrijpen we dat het kiezen van het juiste bed en bijbehorende accessoires essentieel is voor een goede nachtrust. Onze bedpoten en accessoires zijn speciaal ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden. Bovendien zijn de stijlvolle producten van JYSK een extra toevoeging aan jouw slaapkamer.