Houd je matras in topconditie met onze matrasbeschermers

Bij JYSK vind je alles wat je nodig hebt om de ideale omstandigheden te creëren voor een goede nachtrust. Onze matras blijft in topconditie wanneer je er goed voor zorgt. Daarom bieden we een breed assortiment aan matrasbeschermers, waterdichte moltons en lakenspanners. Een matrasbeschermer of waterdicht laken vermindert de hoeveelheid vloeistof die in je matras doordringt, waardoor de levensduur ervan wordt verlengd en het mooi blijft. Matrasbeschermers bij JYSK zijn verkrijgbaar in de maten 90x200 en 180x200, terwijl waterdichte moltons verkrijgbaar zijn in de maten 90x200, 140x200 en 180x200. Een lakenklem voorkomt dat je laken 's nachts verschuift en kreukt, waardoor je kunt genieten van een optimale slaapervaring op je matras.

8 product(en)
  8 product(en)

  Maak het makkelijker om je matras te wassen en te beschermen

  Als je wilt zorgen voor optimaal comfort en het tegelijkertijd makkelijker wilt maken om je matras schoon te maken, kun je ervoor kiezen om een matrasbeschermer te kopen om je matrastopper te beschermen. De matrasbeschermer neemt weinig ruimte in beslag in de wasmachine en is daarom gemakkelijker te wassen dan de hoes van een grote dekmatras. Dit is vooral handig als je last hebt van allergieën voor huisstofmijt, aangezien een matras regelmatig gewassen moet worden om een gezonde en schone slaapomgeving te behouden. Onze matrasbeschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden tot 90°C, terwijl niet alle dekmatrassen gewassen kunnen worden. Met JYSK matrasbeschermers krijg je een oplossing die zowel praktisch als eenvoudig te gebruiken is in het dagelijks leven. Gebruik een matrasbeschermer om je matras te beschermen en tegelijkertijd nog meer comfort en ondersteuning te krijgen op het oppervlak waar je op slaapt. Wat uw budget of slaapvoorkeuren ook zijn, wij hebben een matrasonderlegger die bij u en uw slaapkwaliteit past. Lees meer over de voordelen van een matrasbeschermer in onze gids.

  Welke matrasbeschermer is de beste?

  Misschien heb je besloten dat een matrasbeschermer een goede investering voor je is, maar nu weet je niet zeker welke matrasbeschermer je moet kiezen. Lees meer over de kwaliteit van onze matrasbeschermers en krijg advies over welk matraskussen je het beste kunt kiezen in onze gids voor de beste matrasbeschermers.

  Matrasonderleggers voor alle bedden

  Eén van de grote voordelen van het kiezen van een matrasbeschermer van JYSK is ons ruime aanbod aan maten. Het brede assortiment betekent dat je gemakkelijk de beste maat kunt vinden voor jouw bed. Vind een matrasbeschermer voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed en twijfelaar.

  Onze selectie omvat de maten:

  • 75x200
  • 80x200
  • 90x200
  • 140x200
  • 150x200
  • 180x200