Ontdek de voordelen van verzwaarde dekbedden

Ontdek de unieke voordelen van verzwaarde dekbedden en hoe ze je slaapkwaliteit kunnen verbeteren, vooral als je worstelt met slapeloosheid of rusteloosheid. Ons assortiment omvat ook verzwaarde kragen en plaids voor ultiem comfort en rust.

Verzwaarde dekbedden voor ultieme rust

Onze verzwaarde dekbedden, gevuld met glasparels, bieden een unieke sensatie van comfort. Ze passen zich aan de contouren van je lichaam aan, wat een veilig en geborgen gevoel geeft. Ons assortiment bestaat uit verzwaarde dekbedden in de afmetingen 140x200 en 135x200 en in verschillende gewichten, zoals 7kg en 9kg. Of je nu een lichter dekbed van 7kg of een zwaardere variant van 9kg kiest, je zal gegarandeerd keer op keer genieten van een betere nachtrust. Het is belangrijk dat je het juiste dekbed kiest dat past bij je gewicht. De regel luidt dat het dekbed 5-10% van jouw lichaamsgewicht is. 

Bovendien vind je bij JYSK ook verzwaarde kragen en plaids, voor optimaal comfort en rust. Ontdek de diverse opties en kies het product dat voldoet aan je eisen. Bekijk ook onze selectie matrassen en kussens voor een ultieme nachtrust. 

Tips voor onderhoud

Aangezien de dekbedden niet in de wasmachine of de droger kunnen, raden we je aan het dekbed regelmatig op te schudden en te luchten. Bovendien kun je voor extra gemak een katoenen dekbedovertrek gebruiken die je uiteraard kunt wassen.