Bedframes

Ongeveer een derde van ons leven brengen we al slapend door. Ons bed is waarschijnlijk het meubelstuk bij uitstek waar we de meeste tijd in doorbrengen. In uw bed rust u uit en doet u nieuwe energie op. Tegelijkertijd is het bed vaak het meest in het oog springende meubelstuk in de slaapkamer. Ons bed speelt dus een centrale rol en daarom heeft u het juiste bedkader nodig, dat past bij zowel uw behoeften als uw stijl. Design en comfort moeten tot één geheel worden gecombineerd.

Bij JYSK vindt u bedden in allerlei stijlen. U kan bijvoorbeeld een bed kiezen met een hoofdeinde in een mooi klassiek design of u kunt opteren voor een bed zonder hoofdeinde met een modernere, meer minimalistische stijl. Door uw matras in een mooi bedframe te plaatsen kunt u precies de stijl creëren die u wilt.
Als u op zoek bent naar een nieuw bed, moet u onder meer letten op de afmetingen van het bedkader. Deze zijn afhankelijk van de vraag hoe groot uw huidige matras is of in welke matrasgrootte u van plan bent te investeren.

 

Slaapkamer - Bedframes

Bedframe HALD 140x200 eiken
Bedframe HALD 140x200 eiken
AANBIEDING
Bedframe HALD 160x200 eiken
Bedframe HALD 160x200 eiken
AANBIEDING