Kies voor een mooi bedframe van JYSK

Ons bed is waarschijnlijk het meubelstuk bij uitstek waar we de meeste tijd in doorbrengen. In je bed rust je uit en doe je nieuwe energie op. Tegelijkertijd is het bed vaak het meest in het oog springende meubelstuk in de slaapkamer. Ons bed speelt dus een centrale rol en daarom heb je het juiste bedframe nodig, dat past bij zowel uw behoeften als uw stijl. Design en comfort moeten tot één geheel worden gecombineerd. Bij JYSK verkopen we bedframes in wit, zwart, grijs en eiken in verschillende formaten: 140x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed is het goed om onder andere rekening te houden met de afmeting van het bed. Je matras moet er immers wel goed in passen.

Kies je een open of dichte onderkant?

Bij het kopen van een bedframe moet je beslissen of je een open of gesloten onderkant wilt. Een bedframe op poten laat je kamer groter lijken. Maar er zijn ook bedframes met een dichte onderkant, die vaak extra opbergruimte bieden onder het frame. Zo bespaar je ruimte in je slaapkamer en heb je een handige plek voor extra beddengoed.