Kies voor een mooi bedframe van JYSK

Ons bed is waarschijnlijk het meubelstuk bij uitstek waar we de meeste tijd in doorbrengen. In je bed rust je uit en doe je nieuwe energie op. Tegelijkertijd is het bed vaak het meest in het oog springende meubelstuk in de slaapkamer. Ons bed speelt dus een centrale rol en daarom heb je het juiste bedframe nodig, dat past bij zowel uw behoeften als uw stijl. Design en comfort moeten tot één geheel worden gecombineerd. Bij JYSK verkopen we bedframes in wit, zwart, grijs en eiken in verschillende formaten:

  • 140x200 cm
  • 150x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed is het goed om onder andere rekening te houden met de afmeting van het bed. Je matras moet er immers wel goed in passen.

14 product(en)
    14 product(en)

    GA JE VOOR EEN OPEN OF DICHTE ONDERKANT?

    Als je een bedframe koopt, heb je de keuze uit een open of dichte onderkant. Je kunt kiezen voor een bedframe op poten, dit laat de ruimte groter lijken. Daarnaast zijn er ook bedframes die dicht zijn aan de onderkant, deze hebben vaak een opbergruimte onder het frame. Dit bespaart ruimte in je slaapkamer en biedt een handige opbergplek voor extra beddengoed.