Gordijnroede accessoires voor compleet raamdecor

Maak je raamdecoratie compleet met de juiste accessoires voor je gordijnroedes. Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment gordijnroede accessoires, van praktische klemhouders en gordijnhaken tot elegante embrasses en handige trekstangen. Met onze hoogwaardige accessoires kun je jouw gordijnen niet alleen functioneel ophangen, maar ook een persoonlijk tintje geven aan je interieur. Ontdek onze veelzijdige collectie en geef je gordijnen de perfecte finishing touch.

Gordijnrails en gordijnroedes

Gordijnroedes dienen als houvast voor de door jou uitgekozen raambekleding. Een roede is een handig hulpmiddel voor het ophangen van je gordijnen. Gordijnstangen of –roedes bestaan in diverse kleuren, materialen en afwerkingen en kunnen aan de uiteindes ook afgewerkt zijn met een fantasie.

Wij hebben gordijnrails in de kleuren zwart, wit en goud. Ook kun je gaan voor een gordijnrail gemaakt van aluminium.  Bij JYSK vind je steevast een geschikt model voor een betaalbare prijs. 

Ophangsystemen

Verder kan je bij JYSK ook terecht voor verschillende gordijnrailsystemen, verlengstukken, gordijnringen, gordijnhaakjes, embrasse, roedesteunen (enkel en dubbel), muurbeslag, eindbeslag, koppelstukken en klittenbanden.