Funtionele gordijnroedes

Je hebt eindelijk de perfecte gordijnen gevonden en nu is het tijd om ze op te hangen. Voor een perfecte afwerking en optimale functionaliteit heb je het juiste ophangsysteem nodig. Bij JYSK bieden we een ruime selectie gordijnroedes aan, zorgvuldig ontworpen om je gordijnen elegant en stevig op te hangen. Of je nu op zoek bent naar een moderne metalen roede, een klassieke houten variant of een railssysteem, wij hebben alles wat je nodig hebt om je ramen te transformeren met stijlvolle raamdecoratie.

Gordijnrails en gordijnroedes

Gordijnroedes dienen als houvast voor de door jou uitgekozen raambekleding. Een roede is een handig hulpmiddel voor het ophangen van je gordijnen. Gordijnstangen of –roedes bestaan in diverse kleuren, materialen en afwerkingen en kunnen aan de uiteindes ook afgewerkt zijn met een fantasie.

Wij hebben gordijnrails in de kleuren zwart, wit en goud. Ook kun je gaan voor een gordijnrail gemaakt van aluminium.  Bij JYSK vind je steevast een geschikt model voor een betaalbare prijs. 

Ophangsystemen

Verder kan je bij JYSK ook terecht voor verschillende gordijnrailsystemen, verlengstukken, gordijnringen, gordijnhaakjes, embrasse, roedesteunen (enkel en dubbel), muurbeslag, eindbeslag, koppelstukken en klittenbanden.