De perfecte koelbox

Voor een lekker middagje in het park of een relax dag op het strand, daar horen natuurlijk wel lekkere drankjes en hapjes bij. Om ze zo lang mogelijk koel te houden, is het ideaal om een koelbox te gebruiken. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te vervoeren en bieden ze voldoende ruimte voor al je lekkernijen. Kies daarom uit onze collectie koelboxen en geniet optimaal van je dag in het bos, park of strand. 

Ontdek de eigenschappen van onze koelboxen

Onze collectie koeltassen bestaat uit verschillende kleuren en maten. De compacte 4-liter koeltas is ideaal voor kleinere uitstapjes, terwijl de ruimtere 25-liter koelmand perfect is voor een uitgebreide picknick. Zoek je een koelbox die er een beetje tussenin zit, dan hebben wij een koeltas van 15-liter die je gemakkelijk om je schouder kunt hangen. De koeltassen zijn gemaakt van katoen of polyester. De koelboxen zijn ook erg stylish en komen in diverse kleuren zoals kaki, olijfgroen en blauw. 

Onderhouds tips

Na gebruik is het aan te raden om de binnenkant schoon te maken met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Dit houdt je box hygiënisch. Een nuttige tip is het gebruik van koelelementen; deze helpen de temperatuur in de koeltas langer laag te houden en zijn ideaal voor langere uitstapjes. 

Breid Je Picknick Uit

Naast het gebruik van een koeltas, zijn onze comfortabele picknickdekens ook ideaal voor een uitstapje. Op een zonnige dag op het strand kunnen onze parasols je de nodige schaduw en bescherming bieden. Een andere essential voor jouw picknick zijn onze wegwerpbarbecues, voor een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.