Werk uw kleerkast af met de nodige accessoires

Organiseer je garderobe met slimme opbergoplossingen die optimaal aan je behoeften voldoen. JYSK heeft een breed assortiment accessoires die achteraf kunnen worden ingebouwd. Kies uit legplanken, lades, metalen draadmanden, wandkasten, soft-close inzet en een slimme LED-lamp met sensor voor goede verlichting in je kledingkast.

Accessoires voor je kleerkast

Als je thuis een kledingkast hebt die wel wat verandering kan gebruiken, hoef je niet te investeren in een gloednieuwe garderobe. Bij JYSK hebben we genoeg slimme accessoires om je oude kledingkast nieuw leven in te blazen. Je vindt een selectie legplanken en inzetstukken voor de kledingkast in de vorm van draadmanden, metalen manden of volledig uittrekbare laden. Je kunt eenvoudig een garderobedesign samenstellen dat aan je wensen voldoet. De verschillende inzetstukken zijn perfect om bijvoorbeeld sokken en ondergoed te organiseren.

Voor de meeste van onze garderobekasten kun je ook extra legplanken in verschillende maten kopen als dat nodig is of als oude legplanken kapot gaan.

Uitbreiden met een wandkast

Het is meestal een goed idee om in de hoogte op te bouwen om het vloeroppervlak te minimaliseren. Je kunt je kastruimte daarom uitbreiden door een wandkast te kopen die bovenop de bestaande kast kan worden geïnstalleerd als er ruimte is tussen de kast en het plafond. Het is een slimme manier om je kledingkast uit te breiden zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt.

Als je hebt geïnvesteerd in een kledingkast met schuifdeuren, kan het een voordeel zijn om soft-close inzetvoor de deuren te kopen. Het is gemakkelijk zelf te installeren en zorgt ervoor dat de schuifdeuren soepel en stil sluiten.