Fossflakes – Royal Nordic

Fossflakes is een serie hoofdkussens en dekbedden met een unieke vulling die zorgt voor een superieur comfort en allergievriendelijk is. 

Sinds de oprichting in 2005 combineert Fossflakes Scandinavische kwaliteit en design met een unieke synthetische vulling. Het materiaal, dat ook wordt gebruikt voor het maken van kunstsneeuw voor films en tv-producties, heeft een uitzonderlijk vermogen om lucht tussen de vlokken op te sluiten, waardoor het nooit plat wordt - zelfs niet bij veelvuldig gebruik en wassen. 

De vulling van Fossflakes houdt warmte vast en laat tegelijkertijd vocht ontsnappen. Dit vermindert het risico op de huisstofmijt en zorgt voor de perfecte omstandigheden voor een goede nachtrust. Bovendien is het duurzame materiaal wasbaar op hoge temperaturen om alle sporen van de huisstofmijt te verwijderen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergie en astma. 

Alle producten zijn gecertificeerd volgens OEKO-TEX® STANDARD 100, 's werelds belangrijkste gezondheidslabel voor textiel.