Panier

Votre panier est vide

Panier

Votre panier est vide
En route ! Les meilleurs oreillers de voyage WELLPUR pour arriver bien reposé.

En route ! Les meilleurs oreillers de voyage WELLPUR pour arriver bien reposé.

WELLPUR biedt al jaren een ruime keuze aan traagschuim hoofdkussens, matrassen en dekmatrassen. Elk jaar wordt het aanbod weer vernieuwd, maar dit jaar pakt WELLPUR wel heel groots uit. Wilt u weten waarom en wat de voordelen zijn van de nieuwe collectie? Lees dan vooral verder.

Hoofdkussens

Heeft u wel eens eerder een traagschuim kussen geprobeerd, maar vond je het zo hard liggen wanneer het wat kouder was op uw slaapkamer? Hier heeft u met de nieuwe kussens van WELLPUR geen last van! Bijna alle kussens zijn namelijk gevuld met het vernieuwde AIR traagschuim wat niet gevoelig is voor temperatuursverschillen. 

Dit jaar zijn er maar liefst 15 nieuwe kussens door WELLPUR uitgebracht. Net zoals in de eerdere series wordt er onderscheid gemaakt tussen kussens die uit één blok schuim bestaan en kussens die gevuld zijn met traagschuimvlokken. 

Houdt u van een stevig kussen? Dan is een kussen dat uit één blok bestaat, zoals de ETNE, geschikt voor u. Wanneer u een kussen wilt wat meer aanvoelt als een traditioneel kussen, komt u uit bij een kussen met traagschuimvlokken, zoals de VIKNA of FIGGJO. Deze hebben ook nog het voordeel dat ze in hoogte verstelbaar zijn door wat vulling te verwijderen.

Matrassen

Traagschuim matrassen vormen zich perfect naar uw lichaam. Wanneer het wat kouder is kunnen de matrassen helaas erg hard aanvoelen. Gelukkig is dat verleden tijd bij de nieuwe WELLPUR matrassen. Ook deze zijn gemaakt van AIR traagschuim dat ervoor zorgt dat de matras altijd dezelfde hardheid zal hebben. 

Met de GOLD F30 matras hebben we een matras in ons assortiment die niet alleen heerlijk ligt, maar ook nog eens bijzonder goed geprijsd is. De luxe bamboe tijk en het vernieuwde design zullen u geen moment doen laten denken dat dit een van onze best geprijsde matrassen is. 

De nieuwe GOLD F110 matras heeft naast het AIR traagschuim ook nog een verkoelende gel in de bovenste laag verwerkt. Wees niet bang, deze gel zorgt er niet voor dat u in de winter het gevoel heeft dat u in een koelcel ligt. Wel zorgt het ervoor dat in de zomer overtollige warmte goed afgevoerd wordt zodat u kan genieten van een heerlijke nachtrust!

Test ons nieuwe assortiment

Wij nodigen u graag uit om ons nieuwe WELLPUR assortiment te testen in een van onze winkels. Mocht je ondanks het oneindige testen in onze winkel toch niet lekker slapen op één van onze GOLD matrassen? Met onze 100 dagen omruilgarantie vinden we hier altijd een oplossing op.

Trouvez votre magasin JYSK le plus proche

Obtenez des conseils et de l'aide de la part de nos spécialistes en magasin et découvrez nos différentes gammes.