Panier

Votre panier est vide

Panier

Votre panier est vide
Ensemble bistro de jardin en bois et boîte de rangement sur balcon

Meubles de jardin en bois pour votre balcon

U hoeft geen grote tuin te hebben om van het zonnetje te kunnen genieten. Ook een balkon kunt u leuk inrichten met een mooie tuinset. Heeft u er wel eens aan gedacht om houten tuinmeubelen op uw balkon te zetten? Houten tuinmeubelen zijn eigentijds en ook verkrijgbaar in compacte en multifunctionele versies, ideaal dus voor uw balkon! 

Klaptafel BEVTOFT is perfect voor een balkon. Als u alleen of met z'n tweeën bent dan kunt u de tafel ingeklapt gebruiken. Komen er vrienden of familie langs? Klap de tafel uit en u hebt ineens een ruime tafel. Zowel het frame als het tafelblad is van eucalyptus hardhout en de tafel heeft een uitgevouwen diameter van 108 cm. Houten klapstoel VEN past perfect bij de tafel en neemt ook weinig ruimte in beslag. Kies een mooi tuinkussen uit waardoor u nog comfortabeler op stoel VEN zit. 

Wooden garden bistro set on balcony


Wat extra opbergruimte op uw balkon kan altijd goed van pas komen. Combineer opbergruimte met extra zitruimte en u hebt opbergbox KARLBY! KARLBY kunt u gebruiken om spullen zoals tuinkussens, plaids, lantaarns of een snoeischaar in op te bergen. De opbergbox wordt geleverd met dikke, luxe kussens, zodat u het ook als een bankje kunt gebruiken om op te zitten. 
 

Outside storage box with seating on top


Vergeet niet uw balkon aan te kleden en gezellig te maken met bloempotten, lichtkettingen, sierkussens en lantaarns. Heeft u een klein balkon? Denk dan ook aan de verticale ruimte! Ook aan de muur kunt u mooie bloemen of planten hangen. Wees creatief en maak er iets moois van, zodat u heerlijk tot rust kunt komen op uw balkon. 
 

Outdoor lantern and balcony planter in two stories on a balcony

Wist u dat? 

Alle houten tuinmeubelen van JYSK zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout (FSCTM N001715). FSC® staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profit organisatie en etiketteringssysteem voor hout en papier. Het FSC-label is uw garantie dat het hout afkomstig is uit duurzame bossen waar mensen, dieren en planten worden verzorgd. Wanneer u voor FSC-gecertificeerde producten kiest, draagt u bij aan de bescherming van natuurlijke bossen en lokale bevolking. 

 

En découvrir plus

Embellissez votre espace extérieur avec une tonnelle

Comment choisir le bain de soleil idéal ?

Vidéo : Comment traiter vos meubles de jardin en bois ?

Maak je balkon of terras winterklaar