Elektrische bedden voor ultiem comfort

Een comfortabel bed hebben is van groot belang voor een goede nachtrust. Bovendien kan een comfortabel bed ook een genot zijn voor ontspannen activiteiten zoals lezen of tv kijken voor het slapengaan. JYSK presenteert een uitgebreide collectie elektrische bedden die eenvoudig verstelbaar zijn, wat ze ideaal maakt voor een comfortabele zit- en rusthouding.

Het gemak van een elektrisch bed

Elektrische bedden zijn niet alleen praktisch, maar ook gebruiksvriendelijk. Met het comfort van een afstandsbediening kun je de positie van je hoofd of voeten aanpassen totdat je de perfecte houding hebt gevonden. Of je nu graag leest voor het slapengaan of extra ondersteuning voor je benen nodig hebt, de verstelbare elektrische bedden van JYSK maken dit mogelijk. Combineer jouw elektrische bed met een van onze kussens en dekbedden voor optimaal comfort.

De unieke eigenschappen van JYSK’s elektrische bedden

Onze elektrische bedden zijn beschikbaar in de maat 90x200. Daarnaast zijn de matrassen verdeeld in 7 of 9 comfortzones die unieke ergonomische ondersteuning bieden en gemaakt zijn van polyetherschuim voor optimaal comfort en steun. De bedden zijn zowel praktisch als stijlvol, passend in iedere slaapkamer dankzij hun moderne design. Is jouw slaapkamer toe aan een make-over? Ontdek dan ook ons ruime assortiment stijlvolle kleerkasten en kledingrekken

Laat je adviseren door een van onze experts

Als je twijfelt over welk elektrisch bed het beste bij jou past, staan onze experts klaar om je te adviseren, zowel helpen in de winkel als online. Bij JYSK helpen we jou bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw behoeften en wensen. 

Geniet van de luxe van een elektrisch bed

JYSK biedt een breed scala aan elektrische bedden met minimaal 7 en maximaal 9 comfortzones. Hierdoor heb je de mogelijkheid het bed aan te passen totdat je de perfecte houding hebt gevonden. Het bed is eenvoudig te verstellen met een afstandsbediening. Als jij en je partner verschillende voorkeuren hebben, biedt JYSK speciale dekmatrassen voor elektrische bedden, zodat jullie ongestoord zelf kunnen bepalen of jullie hoog of laag willen liggen in bed.

Stijlvol design

Onze elektrische bedden zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het ontwerp van onze elektrische bedden is makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Of je nu meer een moderne of traditionele slaapkamer hebt, wij hebben het bed dat past bij jouw smaak en wensen.