Een ergonomische bureau voor jouw thuiswerkplek

Wil je voor jezelf een nieuwe thuiswerkplek creëren? Schaf jezelf dan een thuiswerkbureau aan. Heeft jouw kind voor het eerst een bureau nodig? Kies dan voor een bureau of computertafel van JYSK. Met een computertafel of laptoptafel kies je voor een eenvoudige oplossing voor jouw werkplek. Met een bureau heb je een totaaloplossing die meer opbergruimte bevat. Zo heb je ruimte om een computer of laptop te plaatsen en kan je kantoorspullen zoals papier en mappen netjes opbergen in een bureaukastje. Een bureautafel van JYSK kan ook dienstdoen als tekentafel of computermeubel in jouw woonkamer. 

In ons assortiment vind je ook sta bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit type elektrisch verstelbare bureaus is ergonomisch verantwoord en zorgt voor een goede zit- en stahouding.

35 product(en)
  35 product(en)

  BUREAUTAFELS EN BUREAUKASTEN MET SCANDINAVISCH DESIGN OM JOUW SPULLEN IN OP TE BERGEN

  Heb je thuis extra ruimte nodig om je kantoorspullen op te bergen, facturen te betalen, een blog te schrijven of om huiswerk te maken? Met de juiste kantoormeubelen, zoals een hoekbureau, maak je thuis zelf eenvoudig een comfortabele werkplek.

  Een bureau is een belangrijk onderdeel van je thuiswerkplek en bij JYSK vind je een ruime keuze aan modellen, maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit relatief eenvoudige computerbureaus, laptoptafels of voor een trendy en moderne bureautafel met een bureaukast met veel lades en opbergruimte. Zorg dat je altijd de juiste bureauhoogte bij een werkbureau gebruikt, zodat je geen rug- of nekklachten krijgt. 

  BENODIGDHEDEN VOOR EEN GOEDE THUISWERKPLEK

  We adviseren om bij je bureau een goede, ergonomische bureaustoel te kopen die je rug optimaal ondersteunt, terwijl je tot in de vroege of late uurtjes aan het werk bent. Daarnaast kan je ook een laptophouder gebruiken om je zithouding te verbeteren en het werken of studeren nog comfortabeler te maken.

  Om je vloer niet beschadigen raden we aan om vloerbescherming onder je bureaustoel te leggen. Door een vloerbeschermingsmat bij je bureau te leggen, beschadig je de onderliggende vloer niet en wordt deze niet kaal. 

  LUXE, IN HOOGTE VERSTELBARE BUREAUS

  In ons gamma vind je ook verstelbare tafels. Als je elke dag urenlang aan jouw bureau moet zitten, kan dit snel leiden tot rugklachten. Dit komt vaak door een verkeerde stoel of houding. In combinatie met een goede bureaustoel, kan je ook een verstelbare bureautafel proberen. Hiermee kan je in enkele seconden jouw tafel verhogen zodat je recht kan staan. Het afwisselen van zitten en rechtstaan is goed voor jouw rug en zal rugklachten verminderen. In ons assortiment vind je diverse elektrische verstelbare bureaus in de kleuren zwart en wit. Dit type bureau is compact en past in bijna iedere ruimte, mocht je bang zijn dat dit te veel ruimte in beslag neemt.