Een ergonomische bureau voor jouw thuiswerkplek

Wil je een comfortabele thuiswerkplek inrichten of heeft jouw kind een bureau nodig voor studie of gaming? Ontdek dan ons assortiment bureautafels en computertafels van JYSK. Onze collectie omvat een scala aan opties, van eenvoudige laptoptafels tot volledige bureaus met extra opbergruimte. Kies uit diverse modellen, zoals hoekbureaus, kinderbureaus, en gaming bureaus, die geschikt zijn voor verschillende ruimtes en behoeften.

In ons assortiment vind je ook sta bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit type elektrisch verstelbare bureaus is ergonomisch verantwoord en zorgt voor een goede zit- en stahouding. Onze bureautafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern minimalistich of met LED-verlichting en industrieel tot klassiek en landelijk, zodat je altijd een bureau kunt vinden dat past bij jouw smaak en interieur.

Heb je ook een comfortabele stoel nodig voor je werkplek? Bekijk dan ons assortiment bureaustoelen en game stoelen voor ultiem zitcomfort tijdens het werken of gamen.

Bureautafels en bureaukasten met Scandinavisch design om jouw spullen in op te bergen

Heb je thuis extra ruimte nodig om je kantoorspullen op te bergen, facturen te betalen, een blog te schrijven of om huiswerk te maken? Met de juiste kantoormeubelen, zoals een hoekbureau, maak je thuis zelf eenvoudig een comfortabele werkplek.

Een bureau is een belangrijk onderdeel van je thuiswerkplek en bij JYSK vind je een ruime keuze aan modellen, maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit relatief eenvoudige computerbureaus, laptoptafels of voor een trendy en moderne bureautafel met een bureaukast met veel lades en opbergruimte. Zorg dat je altijd de juiste bureauhoogte bij een werkbureau gebruikt, zodat je geen rug- of nekklachten krijgt. 

Benodigdheden voor een goede thuiswerkplek

We adviseren om bij je bureau een goede, ergonomische bureaustoel te kopen die je rug optimaal ondersteunt, terwijl je tot in de vroege of late uurtjes aan het werk bent. Daarnaast kan je ook een laptophouder gebruiken om je zithouding te verbeteren en het werken of studeren nog comfortabeler te maken.

In combinatie met een goede bureaustoel, kan je ook een verstelbare bureautafel proberen. Hiermee kan je in enkele seconden jouw tafel verhogen zodat je recht kan staan. Het afwisselen van zitten en rechtstaan is goed voor jouw rug en zal rugklachten verminderen. In ons assortiment vind je diverse elektrische verstelbare bureaus in de kleuren zwart en wit. Dit type bureau is compact en past in bijna iedere ruimte, mocht je bang zijn dat dit te veel ruimte in beslag neemt. 

Om je vloer niet beschadigen raden we aan om vloerbescherming onder je bureaustoel te leggen. Door een vloerbeschermingsmat bij je bureau te leggen, beschadig je de onderliggende vloer niet en wordt deze niet kaal. 

Gaming bureau met ruimte voor alles

De juiste gaming setup kan niet zonder een goede gaming bureau. Als je investeert in een gamingbureau, is het belangrijk om er een te kiezen die bij je wensen past. Bij JYSK vind je een handige gamingbureau met LED-verlichting, koptelefoonhouder, bekerhouder en kabelhouder. Vergeet niet om een gamestoel te kiezen die je kunt aanpassen aan de hoogte van je bureau. Lees meer over onze aanbevelingen voor het kiezen van de juiste gamestoel en het juiste gamingbureau.

Mix en match meubels voor je thuiskantoor

Wie zegt dat een thuiskantoor stijf en saai moet zijn? Kantooromgevingen zijn vaak praktisch en functioneel, maar ook een beetje saai. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Je kunt de stijl van je thuiskantoor gemakkelijk afstemmen op de rest van je interieur en een moderne look creëren.

Gebruik bijvoorbeeld een eetkamerstoel aan je bureau als alternatief voor een traditionele bureaustoel. Leg een lamsvacht over de stoel of koop een stoelkussen om hem wat extra gezelligheid en comfort te geven. Je kunt een mooie look creëren door de eetkamerstoel te combineren met een stijlvol bureau en te decoreren met mooie details.