Winkelmand

Jouw winkelmand is leeg

Winkelmand

Jouw winkelmand is leeg
Drie verschillende interieurstijlen

Welke interieurtrend past bij jouw persoonlijkheid?

Datum:

Categorie: Inspiratie

Dit seizoen presenteert JYSK drie nieuwe trends: EARTHEN LUXE, LEGACY LOUNGE en VISION.  Alle drie bevatten zowel nieuwe als klassieke JYSK-producten in prachtige, nieuwe settings. Doe snel mee aan onze quiz om te ontdekken welke trend het beste bij jou past. Zoek een pen en wat papier en neem dan de onderstaande vragen door. Als je ze allemaal hebt beantwoord, weet je of EARTHEN LUXE, LEGACY LOUNGE of VISION geschikt is voor jou en je huis.

1. Als ik tijd met mijn vrienden doorbreng, dan:
A: kijken we samen Sci-Fi films
B: halen we onze gitaren boven en spelen we wat volksmuziek
C: gaan we wandelen

2. Als ik alleen ben, geniet ik ervan om:
A: nieuwe technische snufjes te ontdekken
B: te relaxen, mijn eigen lappendeken te breien
C: in mijn tuin te werken

3. Ik verplaats mij
A: in mijn Tesla auto
B: in mijn flower power VW-busje
C: te voet

4. Mijn droombestemming is:
A: planeet Mars
B: de jaren ‘70
C: overal waar bergen, meren en bossen zijn

5. Als ik ga shoppen voor nieuwe kleren, 
A: geef ik de voorkeur aan intelligente kleding, ontwikkeld door NASA
B: ga ik naar tweedehandswinkels en rommelmarkten
C: ik ga niet shoppen. Ik maak mijn eigen kleren van natuurlijke materialen

6. Als ik naamkaartjes maak,  
A: laat ik de namen in hoogglansstaal graveren
B: gebruik ik oude foto’s van mijn gasten en schrijf de naam er zelf op
C: kerf ik de namen in een stukje hout

Ben je een high tech lover, boho chic of natuurliefhebber?

Als je meer A's dan B's of C’s hebt, is jouw trend VISION.

Ruimtestyling met strakke oppervlakken en klassieke kleuren

 


De constante technologische vooruitgang en de snelheid van de veranderingen worden weerspiegeld in de trend die we VISION noemen. Het biedt een blik in de toekomst met zijn industriële zuivere vormen en materialen met een hoogglanzende uitstraling.

Lees meer over VISION.

Als je meer B's hebt, ben je een nostalgische ziel die de sfeer van LEGACY LOUNGE zal waarderen.

Interieurstijl met verwijzingen naar de jaren '70

 


Deze trend is een reactie op de omni-voorkomende digitalisering die velen van ons naar het verleden doet teruggrijpen, op zoek naar herkenbaarheid. Producten hebben een vintage en hergebruikt uiterlijk in warme en vrouwelijke kleuren.

Lees meer over LEGACY LOUNGE.

Heb je meer C's dan A's en B's gekregen? Dan moet je een outdoor-type zijn die zich liever omringt met natuurlijke materialen en kleuren. EARTHEN LUXE is iets voor jou.

Gebruik natuurlijke kleuren en materialen in je huisdecoratie

 


Als de natuur je rustig maakt, kan je jouw innerlijke boomknuffelaar tevreden stellen met de ruwe uitstraling van EARTHEN LUXE. In deze trend zijn de materialen, kleuren en vormen van de natuur prominent aanwezig en kan je genieten van de stabiliteit en het evenwicht dat het in je huis creëert.

Lees meer over EARTHEN LUXE.