De perfecte parasol voor in de tuin of op het balkon

Ben je op zoek naar de perfecte parasol voor jouw tuin, balkon of voor een dag aan het strand? Dan ben je bij JYSK of het juiste adres. Met een goede parasol kan je extra lang buiten genieten. Of je nu liever in de schaduw een boekje leest of onder de parasol voor lichte regen schuilt. Van compacte balkonparasols tot elegante zwevende modellen, onze collectie biedt iets voor iedere buitenruimte. 

De veelzijdigheid van parasols

JYSK biedt een verscheidenheid aan modellen, geschikt voor elke gelegenheid. Onze marktparasols, met diameters tussen de 2,5 en 3 meter, zijn ideaal voor ruime tuinen en terrassen. Wil je liever een licht en gemakkelijk te vervoeren parasol voor een dagje naar het strand? Dan hebben we compacte modellen met een diameter van 1,8 meter. Daarnaast heeft JYSK ook schaduwdoeken die gemakkelijk op te hangen zijn in diverse vormen en maten. Bovendien heeft JYSK balkonparasols, zodat je zelfs in de kleinste ruimtes schaduw kan creëren. Wil je liever een elegante parasol zonder een centrale paal? Kies dan voor een van onze zwevende parasols. 

De parasols zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren zoals zwart, wit, beige, blauw, grijs en olijfgroen. Zo passen de parasols bij je persoonlijke stijl en tuinmeubelen. Daarnaast beschikken de parasols over een UV-beschermende laag. Bovendien zijn de parasols verstelbaar en hebben ze een kantelfunctie. 

Tips voor onderhoud

Goed onderhoud is essentieel voor het behoud van je parasol. Wij raden je aan je parasol regelmatig schoon te maken met milde zeep en water. Tijdens de winter is het aan te raden de parasol op te bergen in een opbergbox, wat bescherming biedt tegen vorst en vocht. Bovendien kunt u voor extra bescherming en gemak overwegen om een hoes te gebruiken wanneer de parasol niet in gebruik is.

Wil je relaxed en comfortabel genieten van een warme dag onder je parasol? Bekijk dan ook onze tuinsets en loungesets.