Waarom een matrasbeschermer onmisbaar is

Een matrasbeschermer is gemaakt om de levensduur van je (top)matras te verlengen. Bovendien vermindert de beschermer de ophoping van stof en allergenen. Door de waterafstotende werking is een matrasbeschermer ideaal voor gezinnen met kinderen. Zo houd jij je matras fris en schoon!

Kenmerken van matrasbeschermers

De matrasbeschermers van JYSK bestaan uit 100% katoen aan de voorkant en 100% polyurethaan aan de achterkant. De hoeslakens hebben waterafstotende werking, waardoor ze vlekwerend zijn. Onze collectie omvat verschillende maten, geschikt voor zowel standaard matrassen als topmatrassen. De top-matrasbeschermers zijn voorzien van elastische banden om ze op hun plek te houden. Bovendien bieden wij matrasbeschermers aan in de kleur wit. 

Ontdek ook ons uitgebreid assortiment aan beddengoed, zoals kussenslopendekbedovertrekken en kussens. Fleur je kamer op door verschillende kleuren en patronen te mixen en matchen. Zo geef jij je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look!

Onderhoudstips matrasbeschermers

Was de hoes voor gebruik en afzonderlijk om de coating te beschermen. De matrasbeschermers mogen gewassen worden op een maximale temperatuur van 95°C. Bovendien mogen ze in de droger op een lage temperatuur max. 60°C.