Gladde dekbedovertrekken voor een zachte nacht

Ben je op zoek naar dekbedovertrekken die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Dan ben je bij JYSK aan het juiste adres. Bij JYSK hebben we een breed aanbod aan gladde dekbedovertrekken in verschillende maten en stijlen. Voor iedere smaak, of je nu meer van neutrale kleuren of opvallende patronen houdt, hebben wij de juiste voor jou. 

Minimalistisch en luxe uitstraling voor in de slaapkamer

Bij het kiezen van de juiste dekbedovertrekken is naast comfort, de stijl van jouw slaapkamer minstens zo belangrijk. De minimalistische uitstraling van de gladde dekbedovertrekken geeft je slaapkamer een luxe sfeer. Deze stijl past goed bij verschillende soorten bedlinnen. Of je nu van klassiek, modern of Scandinavisch houdt, de neutrale dekbedovertrekken zijn goed te combineren. Combineer jouw gladde dekbedhoes met JYSK’s stijlvolle bedframes of nachtkastjes om jouw slaapkamer een make-over te geven. 

27 product(en)
    27 product(en)

    Vind jouw perfecte gladde dekbedovertrek

    Wat onderscheidt de gladde dekbedovertrekken van JYSK? Ten eerste, heeft JYSK een breed aanbod aan verschillende materialen. Zo heeft JYSK een breed assortiment 100% katoenen gladde dekbedovertrekken. Katoen is ademend, wat zorgt voor een aangename temperatuurregulatie tijdens het slapen. Daarnaast is katoen een sterk materiaal dat ervoor zorgt dat je dekbedovertrek langer mee gaat. Het gladde materiaal is niet alleen zacht voor de huid, maar geeft ook een stijlvolle uitstraling aan je slaapkamer. Ben je op zoek naar een ander soort materiaal? Bij JYSK hebben we ook een breed aanbod dekbedovertrekken gemaakt van satijncrêpe of flanel

    Daarnaast bieden we bij JYSK een verscheidenheid aan maten aan, waaronder 140x200, 200x220 en 240x220. Voor iedere maat heb je een ruime keuze dekbedovertrekken in verschillende kleuren en prints. Jouw dekbedovertrek moet passen bij jouw smaak en inrichting. Bij JYSK kun je voor een minimalistisch Scandinavische look kiezen uit bijvoorbeeld wit of licht paars. Maar heb je een voorkeur voor meer kleur in je slaapkamer, kies dan uit een van onze gele, blauwe of groene gladde dekbedovertrekken.

    Onderhoud van je dekbedovertrekken

    Het onderhouden van je dekbedovertrekken hoeft niet moeilijk te zijn. De gladde dekbedovertrekken kunnen gewassen worden op 60 graden in de wasmachine. Het is ook handig om te weten dat je het beste je dekbedovertrek binnenstebuiten wast, zodat de kleur en het materiaal er langer mooi uit blijft zien. 

    Daarnaast mag je dekbedovertrek in de droogkast op een lage temperatuur van maximaal 60 graden. Als je de voorkeur geeft aan het ophangen van je dekbedhoes, stel deze dan niet bloot aan direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.