JYSK voorziet skiënde gasten van een goede nachtrust

Wanneer het populaire skigebied Stöten loges bouwde en renoveerde voor het winterseizoen 2018/19, werden alle kamers ingericht met bedden, matrassen, dekbedden, hoofdkussens en dekmatrassen van JYSK.

Er is niets beter dan een goede nachtrust na een hele dag op de pistes. Dat is nu exact waar bezoekers in Stöten naar kunnen uitkijken dankzij de bouw van nieuwe loges en de renovatie van reeds bestaande accomodatie. Alle kamers werden uitgerust met bedden, matrassen, dekbedden en hoofdkussens van JYSK, inclusief de accomodatie van het personeel.

"Wij kopen nu al enige tijd regelmatig aan via JYSK BUSINESS TO BUSINESS. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, ze beantwoorden onze vragen en verwerken bestellingen zeer snel.", zegt Marcus Jarhäll - Building Manager in Stöten. "Het was een makkelijke keuze voor ons om hier de bestelling te plaatsen."

Hij benadrukt dat JYSK in alle opzichten meegaand is. Op een bepaald moment ervaarde Marcus problemen met de logistieke firma, waarna JYSK snel de leiding nam en de situatie oploste. 

Contacteer ons

Aankopen:

140 bedden | 130 matrassen | 1000+ dekbedden/hoofdkussens en dekmatrassen

Terug naar klantenbeoordelingen